Vraag en Antwoord

Deel dit artikel

Payrolling via Fritech Payrolldiensten

 • Wat zijn mijn voordelen van Payrolling?

  Naast een flinke tijdsbesparing en kostenbesparing biedt payrolling via Fritech Payrolldiensten u als opdrachtgever vele overtuigende voordelen. > meer informatie

 • Hoe kan ik een vrijblijvende offerte opvragen?

  U kunt op verschillende manieren een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. U kunt zich door één van onze deskundige medewerkers laten terugbellen of u kunt een offerteformulier invullen en aan ons versturen. In beide gevallen nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om onze dienstverlening tot in detail met u door te spreken.

  Uiteraard kunt u tijdens kantooruren ook bellen naar onze vestiging via 0511-548300 of een email aan ons verzenden via info@fritech.nl

  Schroom niet! Een offerte is altijd vrijblijvend en baat het niet, dan schaadt het ook niet...

   

 • Hoe kan ik een medewerker aanmelden?

  Wij willen het natuurlijk graag zo makkelijk mogelijk voor u maken. Maar, om een medewerker als payrollwerknemer bij ons aan te melden, dienen we samen toch een aantal administratieve stappen te doorlopen.

  > meer informatie over aanmelden werknemer

   

UurOnline

 • Hoe kan ik in UurOnline inloggen?

  Wanneer wij het dienstverband van de eerste payrollmedewerker voor uw bedrijf hebben geregistreerd, ontvangt u automatisch per email uw inloggegevens voor ons digitale urenregistratiesysteem UurOnline.

  Uw gebruikersnaam is altijd het door u opgegeven emailadres.

  Uw wachtwoord wordt 'at random' gegenereerd, maar kan na de eerste keer inloggen door u zelf worden gewijzigd in een voor u 'gebruiksvriendelijker' wachtwoord.

Ziekteverzuim

 • Dien ik mijn payrollmedewerker ziek te melden?

  Wanneer uw payrollmedewerker overhoopt ziek mocht worden, dient hij/zij zich uiteraard als eerste z.s.m. voor aanvang van de werkzaamheden bij u ziek te melden. Daarnaast dient hij/zij zich persoonlijk telefonisch bij ons ziek te melden voor 09.30 uur. Van u wordt dus zeker niet verwacht uw payrollmedewerker bij ons ziek te melden, dat is de eigen verantwoordelijkheid van de betreffende payrollmedewerker. Natuurlijk kunt u wel contact met ons opnemen om indien nodig vervanging van de zieke medewerker voor u te organiseren.

  > ziekteverzuimreglement

Mijn gegevens wijzigen

 • Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

  Stuur een email met uw bedrijfsnaam, naam contactpersoon en uw nieuwe adresgegevens naar info@fritech.nl 

  Eén van onze medewerkers zal de gewijzigde gegevens vervolgens z.s.m. wijzigen in onze administratie. Wij willen u bij voorbaat danken voor de door u genomen moeite.

 • Hoe kan ik een wijziging van mijn IBAN nummer doorgeven?

  Stuur een email met uw bedrijfsnaam, naam contactpersoon en uw nieuwe IBAN nummer naar info@fritech.nl 

  Eén van onze medewerkers zal de gewijzigde gegevens vervolgens z.s.m. wijzigen in onze administratie. Let op! Een wijziging van uw IBAN nummer kan resulteren in een wijziging van de met u afgesloten automatische incassso. Wij willen u bij voorbaat danken voor de door u genomen moeite.