Overige Diensten

Naast de payrolling van uw medewerkers via Fritech Payrolldiensten kunnen wij u via onze zusterorganisaties meerdere aanvullende diensten op het gebied van personeel aanbieden.

Uitzenden

Bij uitzenden werven en selecteren wij geschikte kandidaten voor uw vacature(s). Wij stellen de benodigde overeenkomsten op, beheren het personeelsdossier en voeren de salarisadministratie uit. De uitzendkracht heeft een rechtstreekse arbeidsovereenkomst met Fritech Personeelsdiensten en wij lenen de uitzendkracht op basis van een inleenovereenkomst aan u uit.
> Meer informatie

Werving & Selectie

Bij deze dienstverlening voeren wij de volledige werving & selectie voor u uit en leveren de bij uw vacature passende kandidaat. De uiteindelijk geselecteerde kandidaat gaat rechtstreeks een arbeidsverhouding met uw bedrijf aan. Voor deze dienstverlening wordt een eenmalige fee bij u in rekening gebracht.
> Meer informatie

ZZP-bemiddeling

U bent op zoek naar gekwalificeerde ZZP-ers voor uw project(en). Het vinden van een goed gekwalificeerde en betrouwbare ZZP-er is niet altijd een gemakkelijke klus. Daarnaast creëert het woud van regels rondom de ZZP-er of soms juist het ontbreken ervan een veelvoud van risico’s op belastingtechnisch gebied. Met behulp van onze ZZP-dienstverlening “bemiddeling” via onze zusterorganisatie Be Matched ZZP-diensten nemen wij u deze zorgen uit handen.
> Meer informatie

Deel dit artikel