Sponsoring

Wij zijn een organisatie die qua dienstverlening midden in de regionale samenleving staat. In het verlengde hiervan vinden wij het zeer belangrijk initiatieven in de regio financieel te ondersteunen. Ons uitgangspunt hierbij is dat het een bijdrage moet leveren aan de sportieve of culturele ontwikkeling van de regio en dat het initiatief een directe link heeft met de belevingswereld van één van onze interne medewerkers.

Deel dit artikel

v.v. Harkemase Boys

v.v. Harkemase Boys

Super Sponsor

Harkemase Boys is een unieke club in Friesland met een historie die teruggaat tot 1946. Met haar voeten stevig verankerd in de Fryske Wâlden kent deze club een belangrijke regionale functie. De maximaal 5500 toeschouwers zijn dé garantie voor een echt voetbalfeest!

GSVV

GSVV

Cosponsor

GSVV is een voetbalvereniging uit het dubbeldorp Gerkesklooster-Stroobos. De vereniging werd opgericht in 1966. Fritech vindt ook haar oorsprong in Gerkesklooster en heeft van oudsher een warme band met deze vereniging.

sc Heerenveen

sc Heerenveen

Sponsor

Op sc Heerenveen kun je bouwen zoals de club op haar supporters en sponsors kan bouwen. Het stadion zit (bijna) altijd vol met meer dan 26.000 toeschouwers en de Ondernemers Sociëteit Sportclub Heerenveen (OSSH) is veruit de grootste sponsorclub in het vaderlandse voetbal.

SC Cambuur

SC Cambuur

Sponsor

SC Cambuur is een warme, sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Een ‘avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Daarmee is het bezoeken van een wedstrijd van SC Cambuur een ideale avond of soms middag uit.

Voetbalschool Doelbewust

Voetbalschool Doelbewust

Sponsor

Voetbalschool Doelbewust geeft jonge spelers gerichte trainingen als aanvulling op de reguliere training bij de eigen vereniging. In de trainingen wordt veel aandacht besteedt aan de visie van Rene Meulensteen en Wiel Coerver, die veel gericht is op het verbeteren van technische vaardigheden.

v.v. Buitenpost

v.v. Buitenpost

Sponsor

V.V. Buitenpost is opgericht in 1942. Zij heeft een zeer belangrijke functie voor de sportiviteit en gezondheid van de jongeren in Buitenpost en omgeving. Uiteraard dragen wij deze voetbalvereniging in onze eigen vestigingsplaats een zeer warm hart toe!

SC Kootstertille

SC Kootstertille

Sponsor

SC Kootstertille is een voetbalvereniging uit Kootstertille. De vereniging werd opgericht in 1961. Zij vindt haar thuisbasis in het complex "De Tille". Fritech is een aantal jaren gevestigd geweest in Kootstertille en heeft een innige band opgebouwd met deze vereniging.

v.v. 't Fean '58

v.v. 't Fean '58

Sponsor

't Fean 58 is een voetbalvereniging uit Surhuisterveen. De vereniging werd opgericht in juni 1958. Ook deze vereniging biedt een goede impuls aan het waarborgen van de gezondheid, sportiviteit en teamspirit van de regionale jeugd.

FVC

FVC

Sponsor

FVC (Friesche Voetbal Club) is een amateurvoetbalclub uit Leeuwarden opgericht op 4 mei 1919. Met haar 27 jeugdteams heeft zij een zeer belangrijke maatschappelijke functie op het gebied van sportiviteit, teamspirit en gezondheid voor de regionale jongeren.

sv ASC 75

sv ASC 75

Sponsor

SV ASC '75 is een voetbalvereniging uit Augustinusga. De vereniging werd opgericht in 1975. Inmiddels is ASC '75 een omni vereniging met een afdeling Tennis en een afdeling Voetbal.

VV Drogeham

VV Drogeham

Sponsor

VV Drogeham is een voetbalvereniging uit Drogeham. De vereniging werd opgericht in 1946 en kent een lange traditie in Drogeham en omgeving.

Futsal Buitenpost

Futsal Buitenpost

Sponsor

Deze zaalvoetbalclub is begonnen op 19 mei 1994. Onder de toenmalige naam zvv The Point. Inmiddels zijn er vijf teams waarvan er twee in de 1e klasse acteren.

KV Flamingo's

KV Flamingo's

Sponsor

KV Flamingo's is opgericht in 1963 in Buitenpost. Korfbalvereniging Flamingo's wil een gezonde sportvereniging zijn, voor zowel jonge als oudere leden, hierbij zijn plezier en prestatie even belangrijk.

Ronde van Kerspelen

Ronde van Kerspelen

Sponsor

Deze wielerklassieker door het mooie ‘beamtegrien’ van de gemeente Achtkarspelen vond zijn oorsprong 1993 en is een échte aanrader voor de wielerliefhebber.

It Eastermarder Skûtsje

It Eastermarder Skûtsje

Sponsor

Sinds 2007 heeft Eastermar een eigen skûtsje genaamd 'it doarp Eastermar' en zeilt het in wedstrijdverband mee in de IFKS. Het skûtsje wordt in de vaart gehouden door de familie Tadema (eigenaren), stifting 'it Eastermarder Skûtsje', een heleboel vrijwilligers en bemanning.

Concours Hippique Buitenpost

Concours Hippique Buitenpost

Sponsor

Buitenpost is van oudsher nauw met het paard verbonden. Daarom vindt er al sinds 1954 op de eerste woensdag in augustus een groot hippisch festijn in Buitenpost plaats. Het Concours Hippique Buitenpost is een van de mooiste eendaagse openlucht paardensport evenementen van Nederland!

Eastermarruters

Eastermarruters

Sponsor

Tijdens dit paardenspektakel op de 2e zaterdag van september bestaat het verkeer in en om Eastermar voor een groot deel uit paarden en paard-en-wagens. De hele dag zijn meer dan 130 deelnemers bezig een speciaal parcours af te leggen vol verrichtingen en hindernissen.

4x4 Het Noorden

4x4 Het Noorden

Sponsor

4x4 Het Noorden bestaat sinds 1991 als vereniging. Joop van Houten is een fervent 4x4 rijder en lid van deze vereniging. Niets avontuurlijker dan je weg vinden met een fourwheeldrive door heuvels, blubber en water!

Stockcarteam Bûtenpost

Stockcarteam Bûtenpost

Sponsor

Stichting Stockcarteam Bûtenpost is in 2006 opgericht. De F1 Stockcar word gereden door Gerke Feitsma.

Feestweek Buitenpost

Feestweek Buitenpost

Donateur

De Feestweek Buitenpost is een door ieder gedragen initiatief in Buitenpost. De spectaculaire opening vindt meestal plaats met een straatartiestenfestival op en rond de Kerkstraat. Andere activiteiten zijn o.a. fierljeppen, jaarmarkt, kermis, en nog veel meer.

de Vrolijke Strijders

de Vrolijke Strijders

Sponsor

Piratenzender de Vrolijke Strijders is opgericht door een groep enthousiaste jongeren met een grote liefde voor het Nederlandstalige lied. Tijdens de kerstvakantie van 1997 gingen de Vrolijke Strijders voor het eerst in de lucht en dit was meteen een enorm succes.