Maatschappelijke Projecten

Wij kunnen en willen graag een actieve rol spelen in het verbeteren en versterken van onze regio. Dat is de reden voor onze nauwe betrokkenheid bij een aantal maatschappelijke projecten.

Deel dit artikel

Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

Partner

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân in Buitenpost biedt een inspirerende werkomgeving aan ambitieuze en vernieuwende ondernemingen uit Noordoost Fryslân en het Westerkwartier.

Dwaande

Dwaande

Ambassadeur

Dwaande heeft als doel een sterk en onderscheidend imago creëren voor de prachtige regio Noordoost Fryslân. Doel van de campagne is het trekken van meer bezoekers, toeristen en bewoners naar dit mooie gebied.

NHL Hogeschool

NHL Hogeschool

Samenwerking Minoren

Vanaf september 2015 ondersteunt en faciliteert Fritech in samenwerking met NHL diverse minoren in Innovatiehuis Lauwersdelta.

Je kunt het dak op!

Je kunt het dak op!

Werkgelegenheidsproject

Een uitdagend werkgelegenheids- en leerwerkproject om werkzoekenden met een WWB-uitkering middels een BBL-traject (werken & leren) op te leiden in het ambacht van rietdekken.

Beurtschip Doarp Grou

Beurtschip Doarp Grou

Werkgelegenheidsproject

Een ambitieus werkgelegenheids- en leerwerkproject voor het opknappen van het oude, ijzeren beurtschip ‘Doarp Grou' op initiatief van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel.

Convenant  tussen WSP Fryslân en Fritech

Convenant tussen WSP Fryslân en Fritech

Intensieve samenwerking

Intensivering van de samenwerking tussen Werkgeversservicepunt Fryslân en Fritech met als doel om per jaar minimaal 200 werkzoekenden uit ‘moeilijk’ plaatsbare doelgroepen te plaatsen.

Koploperproject Achtkarspelen

Koploperproject Achtkarspelen

Koploper

De gemeente Achtkarspelen wil duurzame bedrijvigheid stimuleren. Dat past in het sociale beleid en milieubeleid van de gemeente en is bovendien gunstig voor de lokale economie en de werkgelegenheid.