Sollicitatiebootcamp - in één dag sollicitatiefit!

Nieuws item

16

Dec

Fritech organiseert in samenwerking met Innovatiehuis Lauwersdelta op vrijdag 15 januari 2016 een “sollicitatiebootcamp”. Deelname aan deze dag is kosteloos voor werkzoekenden uit de regio. De “sollicitatiebootcamp” bestaat uit verschillende trainingen die werkzoekenden meer “sollicitatiefit” maken voor de hedendaagse arbeidsmarkt.

Fritech en Innovatiehuis Lauwersdelta zijn beide regionaal sterk verankerde organisaties. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen willen zij middels deze “sollicitatiebootcamp” graag hun bijdrage leveren aan het verkorten van de afstand tot werk voor werkzoekenden in de regio. De ontwikkeling van de “sollicitatiebootcamp” en de organisatie op de dag zelf vindt plaats in samenwerking met studenten van de NHL Hogeschool.

Tijdens deze (inter)actieve dag  zullen er diverse sollicitatietrainingen worden gegeven, waarin antwoorden worden gegeven op vragen als: Wat zijn jouw kwaliteiten?  Waar vind je de juiste vacatures? En wat zijn de laatste trends op het gebied van solliciteren? De sollicitatiebootcamp vindt plaats op vrijdag 15 januari 2016 van 10:00 tot 16:00 uur in Innovatiehuis Lauwersdelta te Buitenpost. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op http://www.lauwersdelta.nl/#agenda

> flyer "Sollicitatiebootcamp: in één dag sollicitatiefit!"

Deel dit artikel

Vorige bericht Volgende bericht