Start Innovatiecluster Bouw

Nieuws item

19

Jul

Wij zijn van mening dat samenwerking en innovatiekracht binnen onze mooie regio leiden tot een positieve economische ontwikkeling. Door onze gezamenlijke krachten te bundelen wordt het regionale ondernemersklimaat versterkt en creëren we economische groei en werkgelegenheid.

Om deze reden zijn wij al sinds jaar en dag trotse partner van het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân en hebben wij samen met andere belanghebbenden met name de problematiek en uitdagingen binnen de Bouw & Techniek zowel maatschappelijk als politiek op de kaart kunnen zetten.

Binnen de “Regiodeal” voor Noordoost Fryslân heeft dit onder andere geresulteerd in het opstarten van een Innovatiecluster Metaal en een Innovatiecluster Bouw. Wij willen u als opdrachtgever binnen de Bouw, Infra en Installatie branche op dit moment met name wijzen op het Innovatiecluster Bouw en u uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst van dit cluster op woensdag 27-09-2017. In de bijlagen vindt u meer informatie over deze kansrijke bijeenkomst en de eerder bepaalde thema’s die we samen gaan oppakken onder het motto “delen = vermenigvuldigen”.

U bent toch ook van de partij!

> Uitnodiging Innovatiecluster Bouw

> Inhoudelijk Programma Innovatiecluster Bouw

> Artikel Ondernemend Noordoost Friesland

 

Deel dit artikel

Vorige bericht Volgende bericht