Gratis loopbaanadvies voor 45-plussers

Nieuws item

20

Feb

Iedere werkende van 45 jaar of ouder heeft in 2019 recht op een gratis ontwikkeladviestraject van een professionele loopbaanadviseur. Vanuit Deltawerkers zijn er meerdere gecertificeerde loopbaanadviseurs die samen met u uw loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart kunnen brengen.

Wat houdt het in?
Met behulp van een loopbaanadviseur van Deltawerkers kunt u zich aanmelden voor een ontwikkeladviestraject. Dit advies helpt vijfenveertigplussers om een beeld van hun situatie op de arbeidsmarkt te krijgen. In een aantal gesprekken van in totaal minimaal 4 uur werkt u met uw coach aan een ontwikkelplan met daarin concrete acties voor de toekomst. U krijgt een helder beeld van wat u wilt, wat u kan en hoe u dit kunt bereiken. Kortom een kort maar krachtig traject met als resultaat een actieplan dat richting geeft aan uw toekomstige loopbaan.

Voor wie?
Dit gratis ontwikkeladviestraject is voor werknemers of zelfstandigen zonder personeel die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld minimaal 12 uren per week werkzaam zijn.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het ontwikkeladviestraject. De loopbaanadviseur van Deltawerkers vraagt de subsidie van €600,- incl. btw aan. Het is een tijdelijke subsidie en onderdeel van het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers.

Vragen en aanmelden
Wilt u meer weten of u aanmelden voor het gratis ontwikkeladviestraject? Neem dan contact op met Deltawerkers via 0511-760013 of stuur een mail naar info@deltawerkers.nl.

Deel dit artikel

Volgende bericht