Duurzame inzetbaarheid van flexmedewerkers

Nieuws item

20

Nov

Afgelopen donderdag 5 november vond het NBBU symposium "Flexibele medewerkers duurzaam inzetbaar" plaats. Als één van de deelnemers van het NBBU project "Duurzame inzetbaarheid" nam Fritech uiteraard ook deel aan dit interessante en leerzame symposium.

Gezonder werken, langer werken mét rendement - daar draait het om bij duurzame inzetbaarheid. Met een goed beleid vergroot je als intermediair je meerwaarde naar opdrachtgevers en je betrokkenheid met flexmedewerkers. Hoe kun je dat nu het beste aanpakken?

Tijdens deze boeiende middag werd de visie van de NBBU toegelicht en namen inspirerende sprekers ons mee in de wereld van vitaliteit en prestatie. Zodat wij als intermediair ons businessmodel hierop zouden kunnen aanscherpen,  flexkrachten langer actief inzetbaar kunnen houden en meerwaarde kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.

Als slagroom op de taart werd onze collega en MVO-coördinator Naiyara van der Veen de hele dag door een cameraploeg gevolgd en werd zij de hoofdpersoon in de onderstaande promotievideo van deze dag.

> Video NBBU-symposium Flexibele medewerkers duurzame inzetbaar

 

Deel dit artikel

Vorige bericht Volgende bericht